Tento trik také patří k těm trošku těžším, ale taky s trpělivostí a cvičení lze docílit toho, že tento trik budete zvládat levou zadní :). Značí se taky TA, což znamená Turn around (takže něco jako obtočení kolem). Většinou jsou tyhle překážky stavěné tím způsobem, že je dřevo a na konci, kde se má právě odskočit je čokoláda. Pokud nemáte sýr, tak je to mnohem lehčí. Stačí jenom se pověsit na čokoládu a držet šipku na tu stranu, kde chceme obskočit a čekat až myš pomalu poleze dolů. Když se bude blížit konec čokolády a myš začne pomalu padat, ve vzduchu skočíme a natočíme myš na druhou stranu, aby se přilepila na čokoládu z druhé strany. A potom nejčastěji použijeme Wall-jump (viz jiný článek) a vyšplháme a popř. pokračujeme dál v překážkách. Také doporučuju (pokud vám to nepůjde) zkouknout videa, kde je to znázorněné. Pokud ale na konci není čokoláda ale dál pkračuje dřevo, je to o něco víc něžké, ale taky se to dá zvládnout. Těsně před koncem si poskočíme, aby nám myš nespadla, protože pak byste nestihli vyskočit na druhou stranu. Poskočením myš zpomalíme a máme to hned lehčí. Musíme být na pozoru a při obskoku pak rychle vyšplháme nahoru, aby nám ještě myš nespadla. Pokud ale také máte ještě sýr je to ještě o něco těžší, protože sýr je přece jenom těžký a myš pak rychleji padá, proto si musíme všechno perfektně načasovat a ono se to jednou povede :). Nejhlavnější rada je, neztrácet trpělivost a pokoušet se dál a dál, ono se to jendou povede :).